Femkruk’s Tourspel

Welkom bij FemKruk’s Tourspel

Onderstaand 3 knoppen om je in te schrijven. De 1e is gevuld met renners uit de (voorlopige) startlijst van procycling en daags voor de Tour van start gaat zullen hier ook de rugnummers aan gekoppeld zijn. Het inschrijven via deze button heeft onze voorkeur, de rugnummers zijn dan bekend en dan weet je zeker dat je geen renner invult die niet meedoet. Mocht de knop niet werken refresh dan even de inschrijfpagina.  De tweede manier (schrijf je in old style) kun je gebruiken als je heel ongeduldig bent en nu al weet welke renners je gaat spelen (de rugnummers hoef je niet in te vullen). Je kan ook het inschrijfformulier downloaden, invullen en per mail/post naar ons retourneren.

Dit is de Prijzengeldverdeling bij 75 deelnemers en hierbij de spelregels. Het Etappeschema 2024 vind je hier met daarin de etappeverdeling die we in ons spel zullen aanhouden en dit is de link naar het parcours zoals deze op de officiële Tour de France website staat.

Je kunt je tot en met zaterdag 29 juni uiterlijk 16.00 uur online inschrijven op www.femkruk.nl. Je kunt ervoor kiezen om het inschrijfgeld zelf over te maken maar je kunt ook aangeven of je een betaalverzoek wenst te ontvangen. Je kunt het inschrijfgeld overmaken naar NL95ABNA0617064350 t.n.v. F. ten Cate. Mocht je een geldbedrag winnen, dan krijg je zo spoedig mogelijk je prijs in bezit.

De voorlopige startlijst kun je hier vinden en daags voordat de Tour de France van start gaat zal deze definitief worden en zijn er ook rugnummers aan de renners toegekend.

Heel veel succes en plezier met het spel,

Met vriendelijke groet,

FEMKRUK

Erik Boonstra (Kruk)Fred ten Cate (Fem)
Schrijvertje 3Paardenakker 31  
1562 LT KROMMENIE1531 SP  WORMER 
mobiel: 06-25704262mobiel: 06-316 77 635 
email : erik.boonstra@tatasteeleurope.comemail : fred.ten.cate@kpnmail.nl