Femkruk’s Tourspel

Welkom bij FemKruk’s Tourspel

Dit is de Prijzengeldverdeling uitgaande van 50 deelnemers en hierbij de spelregels. Dit is het Etappeschema 2023 met daarin de etappeverdeling die we in ons spel zullen aanhouden en dit is de link naar het parcours zoals deze op de officiële Tour de France website staat.

Onderstaand 3 knoppen om je in te schrijven. De 1e kun je gebruiken als de startlijst definitief is, dit is meestal een dag voordat de Tour begint het geval en deze manier van inschrijven heeft onze voorkeur. De rugnummers zijn dan bekend en dan weet je zeker dat je geen renner invult die niet meedoet. De tweede manier (schrijf je in old style) kun je gebruiken als je heel ongeduldig bent en nu al weet welke renners je gaat spelen (de rugnummers hoef je niet in te vullen). Je kan ook het inschrijfformulier downloaden, invullen en per mail/post naar ons retourneren.

Je kunt je tot en met zaterdag 1 juli uiterlijk 16.00 uur online inschrijven op www.femkruk.nl. Je kunt ervoor kiezen om het inschrijfgeld zelf over te maken maar je kunt ook aangeven of je een betaalverzoek wenst te ontvangen. Je kunt het inschrijfgeld overmaken naar NL95ABNA0617064350 t.n.v. F. ten Cate. Mocht je een geldbedrag winnen, dan krijg je zo spoedig mogelijk je prijs in bezit.

De voorlopige startlijst kun je hier vinden en daags voordat de Tour de France van start gaat zal deze definitief worden en zijn er ook rugnummers aan de renners toegekend.

Heel veel succes en plezier met het spel,

Met vriendelijke groet,

FEMKRUK

Erik Boonstra (Kruk)Fred ten Cate (Fem)
Schrijvertje 3Paardenakker 31  
1562 LT KROMMENIE1531 SP  WORMER 
mobiel: 06-25704262mobiel: 06-316 77 635 
email : erik.boonstra@tatasteeleurope.comemail : fred.ten.cate@kpnmail.nl