Onderstaand geven we je de mogelijkheid om te reageren op de website, onderaan de pagina, om de actualiteit van de dag van de gereden Touretappe te bespreken of om onderling van gedachten te wisselen.

8 Reacties

 1. Jan Schel

  Hallo, ik kreeg van Peter Muilwijk een bericht over jullie Tourspel. De uitleg van de spelregels is mij niet helemaal duidelijk. Klopt het dat als ik Van Aert als 5e op mijn lijst invul en hij wordt 6e ik dan 9 punten krijg? Oftewel voor iedere renner die bij de eerste 10 eindigt krijg ik standaard 10 punten (want dit staat niet in de spelregels) minus het aantal plekken verschil?
  Groet, Jan Schel

  Antwoord
  • Fred ten Cate

   Dat klopt Jan, en als hij 4e wordt krijg je ook 9 punten. We zullen kijken of we de tekst in de spelregels wat aan kunnen passen ter verduidelijking. Dank voor je opmerking!

   Antwoord
 2. Richard vd Sluis

  Mag ik vragen waaneer de lijst met renners gepubliceerd wordt

  Antwoord
  • Fred ten Cate

   Dag Richard, meestal geeft de organisatie van de Tour de France de definitieve startlijst een dag van tevoren vrij. Zo gauw deze bekend is wordt deze in de inschrijfformulieren verwerkt. De inschrijformulieren, zoals deze nu op de femkruk website staan, bevatten de voorlopige startlijst die voor 95% zeker is.

   Antwoord
 3. Richard

  Krijgen alle etappes dezelfde puntenverdeling?

  Antwoord
  • Fred ten Cate

   Ja Richard, alle etappes hebben dezelfde puntenverdeling.

   Antwoord
   • Erik

    Game on! Ik zeg Ganna voor de vrijdag.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *