Spelregels

Spelregels Femkruk’s Tourspel

Voor diegenen die voor het eerst meedoen, nog even kort de spelregels. Men levert een lijst in met daarop 20 renners: 10 die in eerste instantie meedoen en 10 reserves (voor elke plaats één). Deze renners spelen de hele Tour mee. De reserverenners doen pas mee vanaf de dag dat de renner die voor hun in de basis staat (op dezelfde plaats) niet meer van start gaat. De puntentelling gaat als volgt:

Eindigt een renner bij de eerste tien in de etappe, en staat hij op jouw lijst in de basis (of is hij inmiddels ingevallen voor een uitvaller), dan ontvang jij punten voor het aantal plaatsen verschil tussen de plaats die de renner op jouw lijst inneemt en de positie die hij in de etappe uitslag inneemt. Bijvoorbeeld Kittel wint de eerste etappe en hij staat vijfde op jouw lijst, dan ontvang je 10 -/- (verschil in positie = 5e -/- 1e = 4) = 6 punten. Heb je hem tiende op jouw lijst, ontvang je in dit voorbeeld slechts 1 punt. Wordt hij elfde in een etappe dan heb je helemaal geen punten. Als je hierover nog vragen hebt, horen wij het graag.

De te winnen geldprijzen worden aangepast aan het aantal deelnemers. Je kunt in ieder geval elke dag de dagprijs winnen en verder zijn er prijzen voor de eerste 5 in ons eindklassement, een sprintprijs, een aanvalsprijs en een bergprijs. Denk dus goed na voor welke prijs je met jouw lijst in aanmerking wilt komen! Dit is de Prijzengeldverdeling voor dit jaar, en dit is het Etappeschema

Je kunt tot en met zaterdag 29 augustus 2020 uiterlijk 15.00 uur je online inschrijven op www.femkruk.nl. Ook verwachten wij z.s.m. het inschrijfgeld van € 15,– te ontvangen. Je kunt het inschrijfgeld overmaken naar NL95ABNA0617064350 t.n.v. F. ten Cate. Mocht je een geldbedrag winnen, dan krijg je zo spoedig mogelijk je prijs in bezit.

Wij wensen iedereen weer veel plezier en succes met ons Tourspel, faites vos jeux!

Met vriendelijke groet,
FEMKRUK